Evet, Polonya'nın Bydgoszcz şehrinde düzenlenen 2026 VIRTUS Avrupa Yaz Oyunları kapsamında yüzme yarışları başarıyla gerçekleştirildi. Mental ve otizm kategorilerindeki özel sporcuların katıldığı organizasyonda, milli yüzücülerimiz ülkemize çok sayıda madalya kazandırdı.Tuğçe Kaplandeniz Spor Kulübünden Milli Sporcu ay yıldızlı formaya bronz madalyanın sahibi oldu.
Bartınlı sporcumuz Korcan Bulut Özdemir, Polonya'nın Bydgoszcz kentinde düzenlenen 2026 VIRTUS Avrupa Yaz Oyunları'nın 3. ve 5. gününde yüzme branşında büyük bir başarıya imza attı. Korcan Bulut Özdemir 50 m Kurbağalama kategorisinde Avrupa 3.'sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Özdemir bunun yanı sıra milli takımımız ile birlikte; 4×100 m Serbest Karma Bayrak yarışında Avrupa ikincisi, 4×100 m Karışık Karma Bayrak yarışında Avrupa ikincisi olarak şampiyonayı 3 Avrupa madalyasıyla tamamladı.
Tuğçe Kaplandeniz'den Teşekkür
Koecan Bulut Özdemir'i ve O'nun başarısında emeği geçen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonuna, Milli takım teknik ekibine teşekkür eden Tuğçe Kaplandeniz Spor Kulübü yüzme antrenörü Tuğçe Kaplandeniz;spora ve sporcuya destek verdikleri destekleri bir kez daha yineledi.
Para yüzme milli takım olarak toplam 31 madalya ile ülkemize dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Tuğçe Kaplandeniz, "Madalyaların ötesinde; gösterdikleri mücadele, disiplini ve ay-yıldızlı bayrağımızı Avrupa'da gururla dalgalandırmaları bizler için en büyük kazanımdır. Bu başarıda emeği geçen başta sporcumuz Korcan Bulut Özdemir'e, tüm milli takım sporcularımıza,Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonumuza, milli takım teknik ekibimize, destek veren ve her an yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu sadece bir sonuç değil; yılların emeğinin, sabrının ve inancının karşılığıdır. Daha nice Avrupa, Dünya ve Paralimpik başarılarına birlikte ulaşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Kalan Karakter: