Kastamonu’da geçen yıl Nisan ayında meydana gelen ve büyük infial yaratan olayda, hamile eşi E.C.’yi öldürdükten sonra cesetle bir haftadan fazla aynı evde yaşadığı iddia edilen B.C. karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.
Olay, apartmandan kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. İhbar sonrası adrese giden ekipler, evde E.C.’nin cansız bedeniyle karşılaştı.
MÜEBBET CEZASI ALDI!
Yapılan incelemelerde, E.C.’nin vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybettiği ve cesedin yaklaşık bir haftadan fazla süredir evde bulunduğu tespit edildi. Olayın ardından B.C. hakkında dava açıldı. Mahkeme heyeti, sanık B.C.’yi “eşe karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
Yorumlar
Kalan Karakter: