• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLAN.GOV.TR
  • ASAYİŞ
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • RESMİ İLANLAR
  • SPOR
  • BELEDİYE TURİZM MAGAZİN EĞİTİM SAĞLIK TEKNOLOJİ YAŞAM KÜLTÜR - SANAT ÇAYCUMA SPOR
  • Ara
SON DAKİKA:
14:28
Orman Yangını Korkuttu
13:38
BARTIN’DA KADIN CİNAYETİ!
12:21
EYBEY TANIKLIK ETTİ!
00:00
TARTIŞMA KANLI BİTTİ 
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Yapamazlar dediler YAPTIK
GÜNCEL
Yayınlanma: 02 Ekim 2024 - 14:32
Reklam

Yapamazlar dediler YAPTIK

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, rakiplerinin yapamaz dediği her şeyi yaptıklarını, Ulus’un kabuğunu kırdığını açıkladı.

GÜNCEL
02 Ekim 2024 - 14:32
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yapamazlar dediler YAPTIK
Reklam

Eybey Medya bünyesinde faaliyet gösteren www.bartinhalkgazetesi.com.tr internet haber sitesine özel açıklamalarda bulunan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, rakiplerinin yapamaz dediği her şeyi yaptıklarını ve söz verdikleri her şeyi yapacaklarını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a teşekkür eden Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, “Ulus ilçesi Bartın'ın en büyük ilçesi. En gelişmiş büyümeye açık bir ilçe. Şu anda yeni sanayi alanımızın inşaatı devam ediyor. Bir yandan bir yandan yeni yapılacak hükümet konağımız önümüzdeki yıl başlayacak. Belki bir iki ay içinde de adalet sarayı binamız başlayacak burada. Tabii burada yine bakanımızın da bize çok büyük desteği var. Sayın Bartın milletvekilimizin Ulus'ta önümüzdeki süreçte çok güzel hizmetleri oluyor olacak. Millet bahçemiz de güzel bir kafe, restoran inşaatı başlayacak. Şurada ihale aşamasındayız” dedi.

Ulus kabuğunu kırdı

Bunları sıraladığımızda Ulus kabuğunu kırdı. Şu anda hızlı şekilde gelişmeye devam ediyor. TOKİ binalarına biz başlayacağımız zaman ulusa TOKİ yapılmaz diyenler. Biz ulusa doğal gaz gelecek dedik. Çok iyi bitirdik. Doğal gazı da getireceğiz dedik. İnanmadılar. Daha hala bu kanal yapılıyor. Acaba bunun içine boru mu koyuyorlar? Yoksa açıp kapatıyorlar mı? Merak edenler var. Gerçekten takip ediyorlar şu anda. Şu anda seslerini duymuyoruz.

Teşekkür edemiyorlar

Teşekkür edemiyorlar benim rakiplerimden bahsediyorum. Mesela rakip her yerde olacak. Doğalgaz başladı. TOKİ binaları yirmi altı daire var orada. Otelimiz var harabe şekildeydi. Otelimizin yanında aqua parkımız var. Spor tesisimiz var. Orada da kapalı sahamız var. İçinde halı saha var, futbol sahası ve yanında da güreşçi salonu var. Salonu var. Bunlar da bizim Ulustaki gençlerimize en önemli armağanımız. Çünkü bizim geleceğimiz gençler. Onlara ne yapsak azdır. Şu anda Ulus’ta, futbol takımımız var. Futbol takımımıza verdiğimiz destek var. Güreş takımımıza verdiğimiz destek var.  Atletizm var bu sene. Atletizmde de çocuklarımız çalışmaya başladı. Atletizm bu sene ilk defa.  Halter biraz bize baskı yapıyor. Halter'e bir yer ayarlayacağız” dedi.

EREN SARIKAYA
# Hasan Hüseyin Uzun
EDİTÖR
EREN SARIKAYA
EREN SARIKAYA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BARTIN TEK VÜCUT TEK YÜREK
BARTIN TEK VÜCUT TEK YÜREK
İNKUM'DA DOMUZ SÜRÜSÜ
İNKUM'DA DOMUZ SÜRÜSÜ
Vali’den 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Vali’den 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
 AMASRA’DA KAPILARINI AÇTI
 AMASRA’DA KAPILARINI AÇTI
Son Haberler
BARTIN TEK VÜCUT TEK YÜREK
BARTIN TEK VÜCUT TEK YÜREK
İNKUM'DA DOMUZ SÜRÜSÜ
İNKUM'DA DOMUZ SÜRÜSÜ
Spor İl Müdürlüğü personeline
Spor İl Müdürlüğü personeline "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"
Vali’den 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Vali’den 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
AMATÖR KULÜPLER GELİŞİM LİGLERİNE KATILACAK
AMATÖR KULÜPLER GELİŞİM LİGLERİNE KATILACAK
BARÜ, Bilim ve Teknoloji Tutkunlarıyla Buluşuyor
BARÜ, Bilim ve Teknoloji Tutkunlarıyla Buluşuyor

Ana Sayfa
İLAN.GOV.TR
ASAYİŞ
GÜNCEL
SİYASET
EKONOMİ
RESMİ İLANLAR
SPOR
BELEDİYE
TURİZM
MAGAZİN
EĞİTİM
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
ÇAYCUMA
SPOR
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
  • ASAYİŞ
  • BELEDİYE
  • ÇAYCUMA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR - SANAT
  • MAGAZİN
  • RESMİ İLANLAR
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TURİZM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim