Bartın halkının Kurban Bayramını kutlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Filistin’de yaşanan soykırımı da unutmadı. Kutlama mesajında barışı ve kardeşliği burgulayan Milletvekili Aldatmaz, şu sözlerle seslendi;
“Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, merhametin ve paylaşmanın gönülleri birleştirdiği mübarek bir zaman dilimi olmasını temenni ediyorum. Bu bayramın; aramızdaki sevgi bağlarını güçlendirmesine, akrabalar arasındaki küskünlüklerin son bulmasına ve yüreklerimizin barış, huzur ve dayanışmayla dolmasına vesile olmasını diliyorum.
Mazlumların yanındayız
Bayramlar, sadece coşkuyla kutladığımız günler değil, aynı zamanda insanlığın ortak acılarına duyarlı olmamız gereken zamanlardır. Bugün Filistin’de yaşanan soykırımın, dünyadaki savaşların ve zulümlerin son bulması için dua ediyor, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her zaman olduğu gibi bugün de mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha yürekten ifade ediyorum. . Bayramınız mübarek olsun! Allah, bu bayramı milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara, barışa ve kardeşliğe vesile eylesin.”
NURDAN EROĞLU