Denizbank ile Bartın Şoförler Ve Otomobilciler Odası arasında üyelere yönelik özel ticari kredi anlaşması imzalandı. Denizbank Şube Operasyon Yöneticisi Emrah Osmanustaoğlu, Bartın Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun’u ziyaret etti.
Bartın Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerine özel faiz oranıyla kredi anlaşması yaptıklarını belirten Bartın Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, “Denizbank ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği üyelerimize özel yüzde 3.99 faiz oranlarıyla başlayan kefilsiz 1 milyon Türk Lirası ticari kredi anlaşması imzaladık” dedi.
Dosya masrafı yüzde 1.1
Başkan Uzun konuşmasının devamında, “1 milyona kadar kullanılabilecek olan kredilerde dosya masrafı yüzde 1.1 olarak uygulanacaktır. Krediye başvuracak üyelerimizin Denizbank Bartın Şubesi veya Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.
EREN SARIKAYA