Bartın’da yaşayan vatandaşlarında çok sık kullandığı Zonguldak Havalimanı’nda Almanya uçak seferleri haftada 7 güne çıktı. Corendon Airlines ve Sunexpress hava yolu şirketleri, bu haftadan itibaren Zonguldak-Almanya arasındaki uçuşları haftada 7 güne çıkarttı.
Bartın’da yaşayan vatandaşlarında gerek İstanbul’a giderken gerekse Almanya’ya giderken çok sık kullandığı Zonguldak Havalimanı’nda pazartesi ve cuma günleri Corendon Airlines, Düsseldorf ile Zonguldak arasında uçuşlarını gerçekleştirirken, Sunexpress ise salı, çarşamba, cuma ve pazar günlerinde Düsseldorf'a uçuş gerçekleştirecek.
Bunun yanı sıra Sunexpress, perşembe günlerinde Dortmund ve Zonguldak arasında uçuş gerçekleştirirken, Zonguldak ile Almanya arasındaki seferler haftada 7 güne çıkıyor.
Haftada 7 gün uçuş olacak
Corendon Airlines
Düsseldorf-ZONHAV-Düsseldorf
Her pazartesi her cuma
SUNEXPRESS
Düsseldorf-ZONHAV-Düsseldorf
Salı, Çarşamba, Cuma, Pazar
Dortmund-ZONHAV-Dortmund
Her Perşembe
Haftada 7 Uçuş Almanya’dan
Yorumlar 1
Kalan Karakter: