Bartın'daki okullarda uyum süreci başladı.Yeni okula başlayacak olan öğrenciler için, ilk 1 hafta okula alışma süreci olarak değerlendiriliyor. Anaokulu ve ilkokula kayıt yaptıran öğrenciler için bugün, yılın ilk zil çaldı.
Çaydüzü İlkokulu'nda öğrenciler gelmeden haftalar önce hazırlıklar tamamlanmıştı. Yeni döneme hazırlık aşamasında; okulun duvarları boyanmış, tuvaletlerin bakım, onarım ve temizlik işlemleri yapılmış, binanın dışına çocukların oyun alanları yeniden oluşturulmuş, merdivenler rengarenk boyanmıştı.
Çaydüzü İlkokulu instagram sayfası üzerinden okuldaki çalışmaların sona erdiği paylaşılmıştı. Okulda tek eksik öğrencilerdi. Bugün öğrencilerin gelişiyle, Çaydüzü Okulu'nda yeni eğitim öğretim dönemi başladı.MUHABİR - EDA KOÇ


