Bartın’da 8 yıllık görev süresi sona eren Rektör Uzun, düzenlediği iftarla Ramazan ayında Bartın, Karabük ve Zonguldak basınıyla son kez bir araya geldi. İftar sonrasında BARÜ’nün vizyon projeleri, ihtisaslaşma çalışmaları ve küresel ölçekteki başarıları hakkında bilgiler veren Uzun, bu esnada zaman zaman duygusal anlarda yaşadı.
BARÜ’nün ulusal ve uluslararası arenada sürdürülebilir yükselişinden bahseden Rektör Uzun, “Başarılarımızı sürdürülebilir hale getirmek için çalışmaya, üretmeye ve ülkemizin hedeflerine el birliğiyle katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Rektörden teşekkür
Ayrıca, Üniversitenin gelişimine katkı sağlamak adına yerel basınla yapılan iş birliğinin önemini vurgulayan Rektör Uzun, “Birlik ve beraberlik duygusuyla günden güne büyütüp geliştirdiğimiz Üniversitemizde değerli basın mensuplarımızla daima iş ve güç birliği içerisinde çalıştık. Elde ettiğimiz başarıları ve yürüttüğümüz faaliyetleri halk ile buluşturmamızı sağlayan, BARÜ kimliğini daha da ileriye taşımak için çaba sarf eden basınımızın tüm kıymetli temsilcilerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ve Prof. Dr. Sevim Çelik, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş’ünde bulunduğu iftarın ardından Orhan Uzun, her 3 ilin gazetecileriyle birlik hem ayrı ayrı ham de toplu bir şekilde bir anlamda son fotoğrafını çektirdi.
NURDAN EROĞLU