Gençlik ve Spor Bakanlığı Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde bakım ve onarım Çalışmalar devam ediyor. Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ın talimatlarıyla devletin imkanları ile en iyi şekilde kullanarak ,Ömertepesi kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu ile birlikte tüm tesisler elden geçiriliyor.
Olimpik Yüzme Havuzu Temmuz ayında tadilata alındı. Bakım ve onarım çalışmaları yapılacak olan havuzda su sirkülasyonu ile alakalı çalışmalarında yapılacağı belirtildi.
Havuzun genelinde yapılan bakım onarım çalışmalarının yanı sıra su sirkülasyonu ile alakalıda çalışmalar yapılacağı öğrenildi.. Verilen 3-4 aylık süre içinde bakımları yapılacak olan havuzun kapalı olması nedeni ile sporcuların çalışmalarına bir süre ara verdi.
Olimpik Yüzme Havuzu Temmuz ayında olağan bakım çalışmaları başlarken havuz eğitimlere kapatıldı. Havuz Ekim ayı yada Kasım ayı içerisinde onarım çalışmaları tamamlanması bekleniyor. Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz bakım onarımı devam eden Olimpik Yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. İncemelerde Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz beraberinde Gençlik Spor Hizmetleri Şube Müdürü Muammer Kaya, Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk, ASKF yönetiminde genel sekreter olarak görev yapan Bartın Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın, ASKF yönetiminde başkan yardımcısı olan Kemergençlikspor kulüp başkanı İsmail Ekerbiçer ve spor il müdürlüğü personeli de yer aldı. Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, havuzda incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.
Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz bakım onarımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Milletvekili Aldatmaz paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Bartın Ömertepesi Spor Kompleksi içerisinde yer alan; Yarı Olimpik Kapalı Havuz içerisinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını, inceleyerek çalışan personele çalışmalarında kolaylıklar diledim.”