Bölgesel Amatör Lig 5.grupta sezonu 56 puanla dördünncü sırada bitiren Bartınspor ile 1.Amatör Lig’de şampiyon olan Kozcağız Belediyespor 2025-2026 sezonunda Bartın’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek takımı belirleyecek maçta 11 Mayıs Pazar günü Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Karşılaşmada iki takımda açık ve tempolu bir oyun ortaya koydu. Bol pozisyonun yaşandığı karşılaşmada Bartınspor rakibi karşısında 90 dakika etkili bir oyun sergiledi. Kırmızı-siyahlı ekip tempolu geçen maçı 60.dakikada Süleyman Öztürk ve 72.dakikada Mustafa Tuna Kumru’nun attıkları gollerle 2-0 kazandı ve BAL Ligine devam dedi.
İki takım arasında oynanan baraj maçını Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz izleyerek iki takıma başarılar diledi. Atatürk Stadı’nda oynanan baraj maçını Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, protokol tribününde Bartın Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ak Parti Bartın İl Başkanı yaşar Arslan, CHP Belediye Meclis Üyesi Selim Karakaş, iki takım yöneticileri ile birlikte izledi.
Milletvekili Aldatmaz sosyal medya hesabından baraj maçı ile ilgili paylaşımda bulundu. Kazan takımı tebrik eden Aldatmaz şu ifadeleri kullandı:
“Bartın Atatürk Stadyumunda şehrimizin güzide takımları Bartınspor ve Kozcağız Belediyespor arasında oynanan baraj maçını takip ettik. Her iki takım taraftarının coşkusuna ortak olduk.
Maçı kazanan ve gelecek sezonda ilimizi Bölgesel Amatör Lig de temsil edecek olan Bartınspor’a başarılar diliyorum.”