• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLAN.GOV.TR
  • ASAYİŞ
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • RESMİ İLANLAR
  • SPOR
  • BELEDİYE TURİZM MAGAZİN EĞİTİM SAĞLIK TEKNOLOJİ YAŞAM KÜLTÜR - SANAT ÇAYCUMA SPOR
  • Ara
SON DAKİKA:
00:00
TARTIŞMA KANLI BİTTİ 
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Kendini Mehdi ilan etti
GÜNCEL
Yayınlanma: 22 Aralık 2023 - 12:07
Reklam

Kendini Mehdi ilan etti

"Onlarında iki ayağı var bizimde iki ayağımız var"

GÜNCEL
22 Aralık 2023 - 12:07
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kendini Mehdi ilan etti
Reklam

Bartın’ın komşu ili Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde M.A, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini Mehdi ilan etti.

 

Bartın’ın komşu ili Zonguldak’ta M.A isimli vatandaş, sosyal medya üzerinden ayptığı açıklamada “Kendimi mehdi ilan ediyorum. Duyuyoruz, her geçen gün kendini mehdi ilan eden var. Bizim onlardan eksik bir şeyimiz mi var kardeşim. Onlarında iki ayağı var bizimde iki ayağımız var. Nedir yani. Yeni mehdi benim” ifadelerini kullandı.

YUSUFHAN KABAKCI
EDİTÖR
Bartın Halk
Bartın Halk
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Ilan
1 yıl önce

Bu mehdiliğini ilan edenlere uyuz oluyorum, uyuz ilacı scabin fort likid alacam,Daha rusya ukraynaya savaş ilan etmedi çatışma yapıyok diyor, sonra patagonya bağımsızlığını ilan etse devlet mi oluyor, ya da şehzade padişahlığını ilan etse ne olur kellesi gider çünkü tahta oturmadan maktul şehzade mustafa gibi başarılı bir kariyer de olsan sonuçta bir hiçsin çünkü kanuni sultan süleymanın iki dudağı arasına bağlı hayatın. Yani bu mehdilik ilanı yapanlar kellesi giden şehzadelere benziyor, arkadaş daha resmen rusya bile ukraynaya savaş ilan etmemişken sen veya o nasıl mehdilik ilan ediyorsunuz, akıllı olun diyecem de aklınızı kaybetmişsiniz kayıp ilanı verseniz daha iyi olur.bir adet akıl kaybolmuştur hükümsüzdür.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Aleksander lou
1 yıl önce

Mehdi bir tane olur, ne bu yüzlerce sahte mehdi piyasada cirit atıyor, şeriata göre sahte mehdiler idam edilir ama şu an laiklik var, osmanlı olsaydı olay çözülürdü, çünkü osmanlıda kadılar ve şeriat vardı, olaylar mahkemede veya padişah huzurunda çözülürdü, sahte mehdiler idam edilirdi veya sahte mehdi sabatay sevi gibi sosyolojik test deney tüpüne konurdu, padişah hahamlara dediki bu adam mehdi mi, haramlarda dediki tevrattaki mehdi formatına uymuyor, tevratta ki mehdi suya atsan batmaz, ateşe atsan yanmaz, kurşun sıksan ölmez v.s. O zaman padişah seviyi hedef tahtasına dikin dedi ve okçulara okları fırlatın diyecekti ki sevi dedi ki tamam ben yalan söyledim,padişah o zaman seviyi idam edin dedi, hahamlar dedi ki, sevi müslüman ol kurtul, sevi müslüman oldu,çünkü mehdi olmadan mehdiyim diyen kafir olur, mehdi olmayana mehdi diyen onu mehdi kabul eden de kafir olur. Şimdi bugünlerde sahte mehdiler çoğalıyor, en iyi çözüm kanunen idam olmadığı için, bu sahtekarları askeri atış poligonuna hedef tahtalarına dikelim ve ateş edelim, ölürlerse demek ki yalancılar, ölmezlerse de mehdiliklerinin gerçekliği ancak o zaman söz konusu olabilir. Ölürlerse de askeri kanunlara göre eğitim zayiatı olduğu için suç olmaz. Ülkenin bekası ve vatanın salahiyeti için mehdi problemi ancak böyle çözülür, aksi halde görüyorsunuz sahte mehdiler feto, meto, adnan oktar, iskender, miskender ülkenin başına bela oluyorlar.

Cevapla
Beğen (1)
Beğenme (0)
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Bartın'a 1 Milyarlık Dev Yatırım
Bartın'a 1 Milyarlık Dev Yatırım
BARTIN’DA CADDE TATLANDI!
BARTIN’DA CADDE TATLANDI!
Kırsalda Ulaşım Konforu Artıyor
Kırsalda Ulaşım Konforu Artıyor
Aldatmaz 'Terörsüz Türkiye'yi Anlattı
Aldatmaz 'Terörsüz Türkiye'yi Anlattı
Son Haberler
TARTIŞMA KANLI BİTTİ 
TARTIŞMA KANLI BİTTİ 
Okul Servislerinde Yeni Dönem
Okul Servislerinde Yeni Dönem
Bartın'a 1 Milyarlık Dev Yatırım
Bartın'a 1 Milyarlık Dev Yatırım
Utku Batın Atik yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu
Utku Batın Atik yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu
EKİPLER ULUS'TA
EKİPLER ULUS'TA
17,9 milyarlık dev yatırım
17,9 milyarlık dev yatırım

Ana Sayfa
İLAN.GOV.TR
ASAYİŞ
GÜNCEL
SİYASET
EKONOMİ
RESMİ İLANLAR
SPOR
BELEDİYE
TURİZM
MAGAZİN
EĞİTİM
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
ÇAYCUMA
SPOR
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
  • ASAYİŞ
  • BELEDİYE
  • ÇAYCUMA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR - SANAT
  • MAGAZİN
  • RESMİ İLANLAR
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TURİZM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim