CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Ulus ilçesinde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında partisinin başlattığı "Ekrem İmamoğlu’na destek" imza kampanyasına destek ziyaretlerinde bulundu. İlçe merkezinde kurulan CHP Ulus İlçe Başkanlığına ait imza standını ziyaret eden Bankoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bankoğlu, “Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu için imza standımızda çağrımızı yineledik. Adayımızı yanımızda, sandığı önümüzde görene kadar mücadelemiz sürecek,” ifadelerini kullandı.
Ziyaretlerine Kumluca Beldesi ile devam eden Bankoğlu, burada da imza standını ziyaret ederek CHP ilçe yöneticileri ve parti örgütüyle bir araya geldi. Kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bankoğlu, “Bartın Kumluca’da ilçe yöneticilerimiz ve örgütümüzle birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu için yürüttüğümüz imza kampanyasında adalet çağrımızı yineledik. Adayımızı alacağız, sandığı koyacağız, iktidar olacağız!” dedi.
YUSUFHAN KABAKCI