Ziyarette, İGİAD'ın amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Karahan, İGİAD, işverenin işini nasıl daha iyi ve ahlaklı bir şekilde yapabilmesi için "Türkiye İş Ahlakı Raporu" hazırladığını ve bu raporun 5 senede bir sürekli yapıldığını belirtti. Ayrıca, işletmelerde oluşan iş ahlakı sorunlarını ortadan kaldırabilmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı.
İş Ahlakına değinildi
ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akça söz alarak , işverenin işini nasıl daha iyi ve ahlaklı bir şekilde yapabilmesi için “Türkiye İş Ahlakı Raporu“ oluşturduklarını ve bu raporun 5 senede bir sürekli yapıldığını belirtti. Bu rapora istinaden işletmelerde oluşan iş ahlakı sorunlarını ortadan kaldırabilmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Gerekliliği halinde paydaşlarımıza ve girişimci adaylara “İş Ahlakı” adı altında eğitim verebileceklerini belirtti.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayat boyu eğitimin kalıcılığı ve devamlılığı için bartın ve paydaşları adına faydalı olabilecek bütün çalışmalara destek verebileceğini ifade etti. Odanın herkese ve bütün fikirlere açık olduğunu, bu tür bir eğitim başlığının paydaşlara sunulabileceğini belirtti.
Toplantı karşılıklı temenni ve hediyeler ile son buldu.
Haber Merkezi