Bartın’ın Ulus İlçesi Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’dan Aile Yılı’na Özgü Proje: Hoş geldin Bebek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının Aile Yılı ilan edilmesinin ardından, Bartın’ın Ulus İlçesinde aile odaklı projeler geliştirilmesi yönündeki çalışmalar hız kazandı. Bu çerçevede, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un ortak fikri olarak hayata geçirilmesi planlanan Hoşgeldin Bebek projesi gündeme alındı.
Kaymakam Fırat Kadiroğlu, Belediye Başkanı Uzun’u makamında ziyaret ederek projenin detaylarını değerlendirdi. Yeni doğum yapan aileleri desteklemeyi ve teşvik etmeyi amaçlayan projenin, belediye ile iş birliği içinde uygulanması planlanıyor.
Toplantıda ayrıca, aile yapısını güçlendirmeye yönelik başka projeler üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu. Hoş geldin Bebek projesinin hazırlık çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlatılması öngörülüyor.
