2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İl Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Genç Erkekler Futsal müsabakaları oynanan son karşılaşmalarla sona erdi.
Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda müsabakaların son gününde Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Köksal Toptan Anadolu Lisesi arasında oynanan son karşılaşmalarına spor camiasının önemli isimleri takip etti. Müsabakaların son gününde Köksal Toptan Anadolu Lisesi takımını 5-2 mağlup eden Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon oldu.
Her iki okul öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği final maçını Bartın spor camiasının önemli isimleri takip etti. Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, Okul Sporları Şube müdürü Selim Şahan, tesis müdürü Aytuğ Ceylan, tesis amiri Aygün Sancar, Bartın Gençlerbirliği kulübünde antrenörlük görevini yürüten BORSA Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Hidayet Köse ve okul müdürleri izledi.