20242-205 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta heyecan dün oynanan 6 maçla devam etti. BAL 5.Grup’ta 5.hafta kapanış maçında lider Ereğli Belediyespor ile Taşköprüspor Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bartınspor’unda yer aldığı grupta lider Ereğli Belediyespor bugün Taşköprüspor ile oynayacağı maç spor kamuoyu tarafından da dikkatle takip ediliyor. Bartınspor grupta dün Çubuklu ile deplasmanda oynadığı maçta 2-2 berabere kaldı. Ereğli Belediyespor sosyal medya hesabından bugün oynayacağı Taşköprüspor maçına taraftarını davet etti. Kulüp paylaşımda şu açıklamayı yaptı:
TÜM KALPLER OMUZ OMUZA, KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPORLA…
“Kdz.Ereğli Belediyespor, 5. Hafta karşılaşmasında, 31 Ekim Perşembe Günü Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda Taşköprü Spor ile karşılaşıyor.
TFF Bölgesel Amatör (BAL) Ligi 5. Grupta mücadele eden ve grupta lider olan Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun 5. Hafta maçında kendi evinde Taşköprü Spor’u konuk ediyor.
2024/25 sezonunda tek yürek, birlik ve beraberlik içersinde omuz omuza sloganıyla takım ile bütünleşen Ereğli halkı, üst üste 4 haftadır sahadan galibiyet ile ayrılan Kdz.Ereğli Belediyespor’un hafta içi günü Taşköprü Spor ile oynanacağı maçı büyük bir heyecanla bekliyor.
Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı Yalova Bölgesi Hakemi Muhammed Burak Tufan yönetecek. Tufan’ın yardımcılıklarını ise yine Sakarya Bölgesi hakemlerinden Yardımcı Hakem Ömer Faruk Şahin ve Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Yardımcı Hakem Buğra Gören yönetecek. Maçın 4. Hakemi ise Yalova Bölgesi Hakemi Mehmet Yıldız olarak belirlendi.
Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda 31 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00’de oynanacak karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir.”