Bölgesel kalkınma, iş birliği ve yeni projelerin değerlendirildiği toplantıda, Batı Karadeniz’in ekonomik ve ticari potansiyelinin artırılmasına yönelik önemli kararlar alındı.
Bartın temsilcilerinin etkin katılımı, bölgenin ekonomik dinamiklerini geliştirmek adına büyük bir adım olarak değerlendirildi. Bartın GİAD Başkan Hüseyin Alp Akın, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Bölgedeki iş insanları olarak bir araya gelmek, ortak projeler üretmek ve sorunlara çözüm bulmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, iş dünyasına yeni ufuklar kazandıracaktır,” dedi.
Toplantı, iş dünyasının güçlü katılımıyla verimli bir şekilde tamamlanırken, bölgesel dayanışmanın ve ortak aklın önemine vurgu yapıldı.
Muhammet Bayraktar