Kırmızı-Siyahlı kulübün 15 Temmuz Cumartesi günü TS Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede başkan seçilen Kenan Dursun ilimizde faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüp yöneticileri ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Bartınspor Kulüp Başkanı Kenan Dursun İl Genel Meclis Toplantı salonunda ilde faaliyet gösteren amatör takım yöneticileri ve antrenörleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildiği ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başkan Dursun paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Bartın Amatör Spor Kulüplerimizin değerli başkanı Turgut Altınçubuk ve Bartın Amatör Spor Kulüplerinin başkan ve temsilcileriyle ilimiz futbolunu masaya yatırıp istişarelerde bulunduk. Gerçekleştirilen toplantımızın hem Bartın sporumuza hem de amatör spor kulüplerimize hayırlı olması temenni ediyoruz. Ayrıca bu sürece katkı veren tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: