Bugün Bartın’da bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, şehir merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Milletvekili Aldatmaz, temaslarında Bartın Genç İnsanları Derneğiyle (GİAD) bir araya geldi. Ziyarette AK Parti Bartın Teşkilatı neredeyse tam kadro GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ve dernek üyesi genç iş insanlarıyla buluştu.
AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve AK Partili yöneticilerin bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Akın, iktidar partisinin Bartın’daki genç insanlarıyla tam kadro bir araya gelmesinin kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu söyledi. İş İnsanları olarak Bartın ekonomisine can katmaya ve ilde istihdam yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Akın, bu ziyaretle yatırımcının yanında olduklarını hissettiren Aldatmaz ve AK Parti Bartın Teşkilatına ziyaretleri için teşekkür etti.
İl istihdamına ve ekonomisine katkı veren her iş insanını ve yatırımcıyı ayrı önemsediklerini belirten Yusuf Ziya Aldatmaz ise ziyaretle ilgili “Şehrimizin ekonomik gelişimi, yatırım fırsatları ve genç girişimciliğin önemi üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. BARGİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetimine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
NURDAN EROĞLU