Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Ulus, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya’yı ziyaret etti. Bartın Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, Ulus ilçesinin sosyoekonomik gelişimine katkı sunacak ortak projeler, eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve üniversite-belediye iş birliği konuları ele alındı.
Ziyarette, özellikle Ulus Meslek Yüksekokulu’nun gelişimi ve öğrencilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik adımlar üzerinde duruldu. Başkan Hasan Hüseyin Ulus, öğrencilerin yurt ihtiyacına yönelik çözümler konusunda Rektör Prof. Dr. Ahmet Akkaya ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Bartın Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Akkaya ile bir araya gelerek, Ulus’un gelişimine katkı sunacak ortak projeler ve belediye–üniversite iş birliği imkanları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Ulus, ayrıca çevre düzenlemesi, altyapı geliştirme ve sürdürülebilir kalkınma projelerinde üniversite ile bilgi paylaşımı ve ortak çalışma yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
Haber Merkezi










