Filenin Sultanları, İtalya karşısında setlerde 3-2 mağlup oldu ve FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda dünya ikincisi olarak bir kez daha hepimizi gururlandırdı. Dünyanın en iyisi olabileceğini gösteren A Milli Voleybol Takımımıza destek mesajı yağdı. Başka Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olmak üzere Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun sosyale medya hesaplarından 2025 FIVA Dünya Şampiyonasında İtalya’ya 3-2 yenilerek Dünya üçüncüsü olan A Milli Kadın Voleybol takımını tebrik ettiler.
Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, sosyale medya hesabından 025 FIVB Dünya Şampiyonası'nın finalinde İtalya'ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutladı. Arslan , paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Teşekkürler Filenin Sultanları”
“2025 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası’nda ikinci olarak bizlere büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı gönülden kutluyorum.”
Muhammet Bayraktar












