Bartın Üniversitesi (BARÜ) İletişim Koordinatörü Dr. Mehmet Ceylan, 10 yılı aşkın sürdürdüğü görevinden ayrıldı. Bundan sonraki akademik çalışmalarına Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde devam edecek olan Ceylan’ın yerine Bartın Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özkan Avcı görevlendirildi.
EYBEY’e ziyaret
Üniversitenin yeni İletişim Koordinatörü olan Avcı, Mehmet Ceylan’la birlikte EYBEY Medya’yı ziyaret etti. Bartın Hakkında Sosyal Medya Haber Sayfası Sahibi Oğuzhan Köroğlu’nun da bulunduğu ziyarette Avcı, görev süresi boyunca Bartın’daki basın kuruluşları ve basın mensuplarıyla güçlü iletişim temelleri üzerine kurulu diyaloglar geliştirerek Mehmet Ceylan’dan devraldığı bayrağı layıkıyla taşımaya çalışacağını ifade etti.
Ceylan’dan veda
Bartın’daki görev süresince ildeki basın mensuplarıyla iyi niyet çerçevesince birçok etkinlikte ve programda başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Mehmet Ceylan’sa EYBEY medya çalışanlarına bir meslektaş olarak kendisine verdikleri katkı ve destekler için teşekkür ederek veda etti.
Bartın Halk Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Eren Sarıkaya ve EYBEY Medya çalışanları Özkan Avcı'ya ve Mehmet Ceylan’a bundan sonraki akademik yaşamlarında ve görevlerinde başarılar diledi.