Bartın İl Müftülüğü, 10-14 yaş arası çocuklar için tam gün yaz Kur’an kursu programını duyurdu. Çocukların hem eğleneceği hem de İslami değerleri öğrenebileceği kurs, 30 Haziran – 15 Ağustos 2025 tarihleri arasında Fatih İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilecek.
7 hafta sürecek kursun eğitim saatleri sabah 09.00’dan akşam 17.30’a kadar olacak. Program kapsamında Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra temel dini bilgiler (itikad, ibadet, siyer, ahlak), atölye çalışmaları, sportif faaliyetler, piknik ve çeşitli sosyal-kültürel etkinlikler yer alacak.
Kursa kayıtlar 16 Haziran – 7 Temmuz 2025 tarihleri arasında yapılacak. Kursa katılım için 7 haftalık aidat 5 bin TL olarak belirlendi. Kayıt ve bilgi için Orduyeri Camii din görevlileri veya Bartın İl Müftülüğü yetkilileriyle iletişime geçilebilecek.
Bartın Müftülüğü yetkilileri, “Bu yaz, çocuklarımızın hem eğleneceği hem de değerlerimizi öğrenebileceği dolu dolu bir programla karşınızdayız” ifadeleriyle duyuruyu tamamladı.
Haber Merkezi
5 bin TL astronomik bir rakam yuh yani ????