Bartın’da zincir bir marketten alınan ekmekten böcek çıktı.
Market yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, söz konusu ekmeğin Çarşı’da bulunan başka bir marketten temin edildiği bildirildi.
Market tarafından yapılan açıklamada, benzer şikayetlerin daha önce de yaşandığı ve gerekli önlemlerin alınması için sürecin devam ettiği belirtildi. Tüketicilerin, satın aldıkları gıda ürünlerini dikkatle kontrol etmeleri ve şüpheli durumları ilgili kurumlara bildirmeleri öneriliyor.
Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
Aynı durum benim de başıma gelmişti. Bir ekmekten fare pisliği çıkmıştı. Bu durumu tarım müdürlüğüne ihbar etmiştim ancak oradan aldığım cevap ise inceleme yapılması için ekmeğin parcalanmamış olması gerekiyor demişlerdi. Ekmeği parçalamadan içindeki fare pisliğini nasıl görelim? Saçma sapan bir sistem içindeyiz. Tüketici hiç bir zaman bu kadar önemsizleştirilmemişti.
Bir başka marketin üzerine atınca, konu bitmiş mi oluyor, ceza ve denetim önemli....!
Cimer'e yazın
Benimde aldigim ekmekten izmarit çıktı.normal mahalle fırını
Bizde sinek çıktı bugün ve aynı zincir market olabilir bundan şikayetçiyim????????
Benim aldığım ekmekten tuz poşeti çıktı komple
Ekmek üretim yerleri titizlikle denetlenmeli ama maalesef hiç bir denetim göremiyorum bir süre önce marketten ekmek aldım içinden fare pisliği çıktı rezalet denetim şart
Ekmekte zincirin ne işi var
Yerel fırından alsanız yaşamazsını