Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Bartın'da özel gereksinimli bireyler fidan dikti.
Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki özel gereksinimli bireyler, bartın Şehitliğini ziyaret etti. Şehitleri saygıyla anan özel gereksinimli bireyler, ziyaret sonrası fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.
Fidanları toprakla buluşturdular
Etkinliğe katılan özel gereksinimli bireyler, ellerindeki fideleri toprakla buluşturdu. fidan dikimi sırasında bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem çevreye katkıda bulundu hem de keyifli vakit geçirdi.
Fidan dikim etkinliğine Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi personeli de katıldı.
Fidan dikimi özel gereksinimli bireyler için önemli bir fırsat
Fidan dikimi, özel gereksinimli bireyler için önemli bir fırsat. Fidan dikimi sırasında özel gereksinimli bireyler, doğayla iç içe oluyor, fiziksel aktivite yapıyor ve sosyalleşiyor.
Fidan dikimi, özel gereksinimli bireylerin gelişimine katkıda bulunuyor. Fidan dikimi sırasında özel gereksinimli bireyler, sorumluluk alma, işbirliği yapma ve çevreye saygı duyma gibi değerleri öğreniyor.Bartın'da düzenlenen fidan dikim etkinliği, özel gereksinimli bireyler için örnek bir etkinlik oldu.
ZEYNEP NUR DEMİR