Bartın’da yapımı devam eden Merkez Cami ve Külliyesi’ne hayırseverlerin desteği sürüyor. Şehrin tanınan isimlerinden Hayri Küçükbaş, cami inşaatına 15 bin TL bağışta bulundu.
Bağış, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bartın Şubesi görevlilerine teslim edilerek kayıt altına alındı ve ilgili hesaplara aktarıldı.

Bartın İl Müftülüğü ve TDV Bartın Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Bu anlamlı desteklerinden dolayı Hayri Küçükbaş’a teşekkür ediyor; Yüce Rabbimizden sağlık, afiyet ve hayırlarının kabulünü niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) “Kim Allah için bir mescit inşa ederse, Allah da onun için cennette bir benzerini inşa eder” (Buhârî, Salât 65) hadis-i şerifi hatırlatıldı.
Bartın Merkez Cami ve Külliyesi’nin yalnızca bir ibadet mekânı değil, aynı zamanda ilim, irfan ve hizmetin merkezi olacak şekilde inşa edildiği vurgulandı.
Haber Merkezi









