Bartın Belediyesi, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Gölbucağı Mahallesi kavşağı ile Yalı Kavşağı’nda yer alan refüjlerde kapsamlı bir peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Yapılan yenileme çalışmalarıyla birlikte refüjler, beyaz dolomit taşı ve kırmızı tuğla mıcırı kullanılarak modern, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.
Bartın Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu tür dokunuşlarla Bartın’a yakışır, çağdaş bir kent kimliği oluşturmayı sürdürüyoruz. Kentimizin yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
Bu kavşağın bakım ve işlemleri yapılacak düzenlemeler karayolları 156. Şube şefliğine aittir. Belediye haybeden iş yapmış.